Bodø Glimt Tannbørste : 70-tallet: Supporterne og tannbørsten / Bodø/Glimt - Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste?

Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør.

Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Bodø Glimt Tannbørste / 70-tallet: Supporterne og
Bodø Glimt Tannbørste / 70-tallet: Supporterne og from www.glimt.no
Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Begynte å bruke en diger gul tannbørste som symbol for supporterklubben og bodø/glimt, . Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Roma seiler opp som den soleklare favoritten i glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for bodøværingene. Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne.

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om.

Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Roma seiler opp som den soleklare favoritten i glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for bodøværingene. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i. Følg kampen direkte sammen med itromsøs dynamiske superduo helge skog . Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Begynte å bruke en diger gul tannbørste som symbol for supporterklubben og bodø/glimt, . Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for.

Roma seiler opp som den soleklare favoritten i glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for bodøværingene. Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne.

Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€
Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€" NRK Nordland from gfx.nrk.no
Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt .

Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om.

Følg kampen direkte sammen med itromsøs dynamiske superduo helge skog . Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Roma seiler opp som den soleklare favoritten i glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for bodøværingene. Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste?

Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Følg kampen direkte sammen med itromsøs dynamiske superduo helge skog . Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør.

Begynte å bruke en diger gul tannbørste som symbol for supporterklubben og bodø/glimt, . Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€
Nytt liv til Glimt-tannbørsten â€" NRK Nordland from gfx.nrk.no
Bodø/glimt har solgt kasper junker for millioner av kroner. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i.

Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat.

Ikke til om vi vil mot gjengen med tannbørste og godt humør. Begynte å bruke en diger gul tannbørste som symbol for supporterklubben og bodø/glimt, . Bodø/glimt er tilbake på øverste nivå etter å ha valset over de fleste motstanderne på nivå to. Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i. Den første tannbørsten fra 74 ble brukket i to på brann stadion av en overivrig bergenser i kvartfinalen i 1976, børstehodet fra denne tannbørsten er nå utstilt . Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne. Følg kampen direkte sammen med itromsøs dynamiske superduo helge skog . Ifølge fotballelskerne arne scheie og otto ulseth var det bodø/glimts . Roma seiler opp som den soleklare favoritten i glimts gruppe, men et avansement er så definitivt mulig for bodøværingene. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Bodø/glimt kommer til alfheim for å slåss med tromsø il under «slaget om. Det at bodø/glimt kjemper i toppen av eliteserien gjør mye for.

Bodø Glimt Tannbørste : 70-tallet: Supporterne og tannbørsten / Bodø/Glimt - Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste?. Begynte å bruke en diger gul tannbørste som symbol for supporterklubben og bodø/glimt, . Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat. Bodø er ingenting uten den, og de prøvde vel ei tid med en overdimensjonert gul tannbørste, . Eller sendes bodøværingene hjem med knekt tannbørste? Oppholdet i 1.divisjon blir som en svipptur å regne.

Der står et par meterlange tannbørster og minner oss om de gode dagene i bodø/glimt. Noe å dirigere koret med, fikk han utdelt en tannbørste fra en kamerat.